Pantelotteriet

Det har tidligere vært mulig å delta i Pantelotteriet på Coop Prix i Kjøllefjord. Nå har også Joker i Kjøllefjord fått automat med tilbud om deltakelse i Pantelotteriet.

Når du deltar i Pantelotteriet støtter du Røde Kors sine nasjonale og lokale humanitære aktiviteter. Samtidig har du muligheten tli å vinne premier på opptil 1 million kroner.

Pantelotteriet er et miljøvennlig lotteri der du bruker panten din som innsats i lotteriet. Hensikten er å bidra til økt panting av bokser og flasker, samt å støtte Røde Kors sitt humanitære arbeid.

Pantelotteriet har blitt en av de viktigste inntektskildene til Røde Kors. I løpet av et år får Røde Kors inn ca. 115 millioner kroner fra Pantelotteriet. Av disse midlene går halvparten direkte til lokallagene der panteautomatene står.

Når du deltar i Pantelotteriet er du med på å styrke beredskapen til Røde Kors, redusere ensomhet og bedre hverdagen til barn og unge gjennom trygge møteplasser i lokalmiljøene.

Slik fungerer lotteriet

Man deltar i Pantelotteriet ved å trykke på Røde Kors knappen på panteautomaten. Panten din brukes som innsats i lotteriet og hvert lodd koster 50 øre. En liten flaske gir dermed fire lodd i Pantelotteriet, mens en stor flaske gir seks lodd. Panter du ti små flasker får du altså 40 lodd (og 40 vinnersjanser) i Pantelotteriet.

Vinnersannsynligheten er 1/467 og i gjennomsnitt vinner hver 15. deltaker i lotteriet. Man kan vinne 50 kroner, 100 kroner, 1 000 kroner, 10 000 eller 1 million kroner. Om det blir gevinst eller ikke, vises på lappen som kommer ut av panteautomaten.

Støtt Røde Kors, delta i Pantelotteriet!